19. okt
 
Rundt 350 passasjerer tåkerammet på Høybuktmoen
Flere tåke-kanselleringer på Kirkenes lufthavn. Lufthavnsjefen oppfordrer til å ta kontakt om man skal ut og fly i dag fredag.

Publisert: 25.aug.2017 12:55
Oppdatert: 23.okt.2017 11:23

Rett før formiddagen fredag traff en tåkebank Kirkenes lufthavn. Det førte til at både SAS- og Norwegian-avgangene til Oslo ble kansellert.

SAS-flyet som skulle til Kirkenes ble kansellert allerede fra Oslo. Norwegian-flyet ble omdirigert til Lakselv, der passasjerene får busstransport til Kirkenes.

Så langt har også Widerøe-avgangen fra Kirkenes til Tromsø blitt kansellert.

- Vi har mer enn 350 passasjerer her på flyplassen som ikke kommer seg videre med fly. Tåka har vært tett i hele dag, med noen glipper. Akkurat nå prøver Widerøe-flyet fra Vadsø å komme seg ned, forteller lufthavnsjef Rell Kjølaas klokken 14 fredag.

Det er usikre flyforhold fra Kirkenes utover dagen. Kjølaas oppfordrer folk som skal reise fra Kirkenes lufthavn til å ta kontakt med flyselskapene eller flyplassen for å holde seg oppdatert.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no