19. okt
KONKURRANSE: Sol, ski og appelsin er nok det mange forbinder med påsken, men kanskje du finner noen helt andre fotomotiver?
 
Send inn de beste påskebildene dine
Feirer du påsken på fjellet, i fjæra, i byen eller en helt annen plass? Send oss ditt beste påskebilde og du kan bli den heldige vinner av et nettbrett.

Publisert: 14.apr.2014 10:37
Oppdatert: 23.okt.2017 10:38

Sør-Varanger Avis vil gjerne se og dele lesernes beste påskebilder, og er du heldig kan du vinne en iPad Mini, et hendig lite lesebrett som du lett får med deg i tursekken.

Kanskje du og familien er på hytta på fjellet, har reist til et skisted i Finland, på storbyferie eller til syden? Eller kanskje du bruker høytiden til å ta ut båten? Eller du liker kanskje best å nyte stillheten i en folketom by? Uansett hvordan du tilbringer påskeferien er vi sikker på at du kommer til å ta mange fine bilder. Hvis du deler de beste bildene dine med leserne av Sør-Varanger Avis, legger vi ut bildene ditt på nettavisa vår, sva.no. De beste bildene setter vi i tillegg på trykk i papiravisa, og blant dem trekker vi vinneren av årets påskebilde som får en iPad Mini i premie.

Fristen for å sende inn bilder er kl. 12.00 onsdag 23. april. Send bildet med epost til redaksjon@sva.no eller MMS til 909 90 700.

God fotopåske!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no