15. nov
VANT: I fjor ble Siv Svanhild og lillesøster og modell Frid Torhild Danielsen vinnere av sommerfotokonkurransen og fikk en iPad Mini.
 
Send oss dine fineste sommerbilder!
Årets sommerfotokonkurranse er i gang! Kanskje blir det akkurat ditt bilde som drar i land en iPad Mini? Send oss dine sommerbilder og vær med på konkurransen på SVA.

Publisert: 01.jul.2014 09:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

I år som i fjor gir vi bort en iPad Mini til vinneren av konkurransen. Alle bildene blir publisert på sva.no, på våre sommersider eller i bildespalten på baksida av avisa.

Høy oppløsning

Det spiller ingen rolle hvor du har tatt bildet, hjemme eller på ferie, men det må være tatt i år. Det spiller heller ingen rolle hva du har tatt bildet med, om det er et nettbrett, en mobiltelefon eller et profesjonelt kamera, men vi vil gjerne ha så stor oppløsning som mulig på bildet. Har du en gammel mobil som tar bilder på størrelse med et frimerke blir de vanskelige å trykke i avisa.

Skriv gjerne et par ord om motivet, hvor det er tatt, hvem som er på bildet og så videre.

Jury

I etterkant av at vi er ferdige med sommersidene, vil alle innsendte bilder bli vurdert av en jury, og en vinner blir kåret.
Bildene sender du på epost til redaksjon@sva.no eller du kan komme innom og levere dem direkte til redaksjonen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no