8. des
VANT: Søstrene Siv Svanhild og Frid Torhild Danielsen jobbet sammen om å lage dette fine sommerbildet og vant en iPad mini i fjor.
 
Send oss dine sommerbilder og vinn iPad
Sommerfotokonkurransen i Sør-Varanger Avis ble en suksess i fjor. Da vant søstrene Siv Svanhild og Frid Torhild Danielsen en iPad mini. I år kan det bli din tur!

Publisert: 20.jun.2014 13:52
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

Sør-Varanger Avis fikk inn masse bidrag til sommerfotokonkurransen i fjor og i år håper vi på enda flere.

Fin premie

I år som i fjor gir vi bort en iPad Mini til vinneren av konkurransen. Alle bildene blir publisert på våre sommersider eller i bildespalten på baksida, og i eget fotogalleri på sva.no. Vi starter med sommersider lørdag 28. juni, så det er bare å begynne å sende inn.

Høy oppløsning

Det spiller ingen rolle hvor du har tatt bildet, hjemme eller på ferie, men det må være tatt i år. Det spiller heller ingen rolle hva du har tatt bildet med, om det er et nettbrett, en mobiltelefon eller et profesjonelt kamera, men vi vil gjerne ha så stor oppløsning som mulig på bildet. Har du en gammel mobil som tar bilder på størrelse med et frimerke blir de vanskelige å trykke i avisa.

Jury

I etterkant av at vi er ferdige med sommersidene, vil alle innsendte bilder bli vurdert av en jury, og en vinner blir kåret.

Bildene sender du på epost til redaksjon@sva.no eller du kan komme innom og levere dem direkte til redaksjonen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no