17. okt
SJU AV NI: Det blir den første lokale politiske brytning mellom Cecilie Hansen (Sp), Rune Rafaelsen (Ap), Erik Henneli (H), Staal Nilsen (Frp), Stian Celius (V), Elin Mathisen (SV) og Astrid Daniloff (KrF).
 
Skal bryne seg på Bugøynes
Under åpningen av Bugøynesfestivalen kommende torsdag vil arrangørene invitere til en politisk paneldebatt.

Publisert: 21.jul.2015 14:41
Oppdatert: 23.okt.2017 10:53

- Formålet med den politiske debatten under festivalåpningen er å få innsikt i hva de ulike partiene i Sør-Varanger vil gjøre for Bugøynes i den kommende kommuneperioden, sier styreleder Ken Albert Abrahamsen i Bugøynes-festivalen.

Debatten vil vare i halvannen time og vil bli ledet av Øyvind Seipajærvi. Debatten vil foregå i festivalteltet.

- Vi ser helst at lederne eller nestlederne fra de ulike partienes lokallag stiller opp i debatten. De politiske områdene vi ønsker å fokusere på er næringsutvikling, Helse og omsorg, kultur og tiltak/tilrettelegging for å sikre at unge vender tilbake til Bugøynes. Det vil også være mulighet for andre spørsmål, sier Abrahamsen.

Partiene vil i tillegg til representasjon i debatten også få mulighet til å stille opp med valgkampstand i forkant av debatten ved de to nærbutikkene på Bugøynes.

Alle partiene er inviterte.

Så langt har sju partier meldt seg på; for Senterpartiet stiller ordfører Cecilie Hansen, for Fremskrittspartiet formann Staal Nilsen, for Arbeiderpartiet ordførerkandidat Rune Rafaelsen, for Høyre kommunerepresentant Erik Henneli og for Venstre kommunestyrerepresentant Stian M. Celius, for SV varamann til kommunestyret, Elin Mathisen og for Krf leder Astrid Daniloff.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no