16. nov
 
Skal synge om flyktninger med Åge
I vinter engasjerte Randi Sneve Skeie seg sterkt for flyktningene. Nå skal hun snart på scenen og synge «tenk om» med Åge Aleksandersen.

Publisert: 26.mai.2016 21:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

- Tenk om det var du og jeg min kjære. Hvis det var oss to. I en spinkel båt på åpne havet. Med sorg og håp som bagasje, synger Åge Aleksandersen og Kari Rueslotten i sangen «Tenk om».

24. juni kommer Åge Aleksandersen og Sambandet til Barentshallen og da er det Randi Sneve Skeie som synger duett med Åge.

Vokalisten fra Sør-Varanger har engasjert seg veldig for flyktningesaken, og det er som om sangen var skreddersydd for henne.

Inn i hjertet

- Jeg liker sangen veldig godt, og den passer jo veldig bra, smiler hun og forteller at hun gleder seg kjempemye til konserten.

- Jeg hadde bare såvidt hørt sangen på radioen før, så da Stian Labahå ringte meg tirsdag sa jeg først at jeg må høre om sangen passer for meg eller om den er for lys, forteller Randi Sneve Skeie.

Nå skal hun jobbe med å gjøre sangen til sin egen.

- Teksten er jo ikke lang eller vanskelig, det viktigste nå er å få sangen inn i hjertet mitt. Jeg må gjøre den til min sang, forklarer hun.

Stødig stemme

- Kari Rueslotten har jo sitt uttrykk, og så må jeg tolke den på min måte.

- Å ja! Sommefugler får en alltid før en opptreden Men jeg får gjøre det jeg elsker nesten aller mest. Og så har jeg jo sunget med deler av Sambandet tidligere, nå i vinter i Båtfjord under festivalen Lys i mørketid, så da føles det litt mer kjent.

Stian Labahå forteller at det var Åges management som ga i oppdrag å finne en passende vokal til denne nye låta.

- Randi har en vakker stødig stemme, hun passer Karis stemme på låta så vi gleder oss veldig til dette, sier Labahå.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no