15. nov
UNDERSKRIFT: Administrerende direktør Torbjørn Aas ved Finnmarkssykehuset og administrerende direktør Jonny Bergman ved Kirkenes Byggservice utvekslet kontrakter tirsdag morgen.
 
Skrev under 400 millioners sykehuskontrakt
Nå er Kirkenes Byggservice AS offisiell leverandør av det nye sykehusets grunnetasje. Det er den største kontrakten de har hatt.

Publisert: 05.mai.2015 10:31
Oppdatert: 23.okt.2017 10:50

- Vi har allerede begynt å rigge oss til på tomta. I løpet av denne uka er vi i full drift, forteller Jonny Bergman, administrerende direktør på Kirkenes Byggservice.

Kontrakten ble underskrevet på nåværende Kirkenes sykehus tirsdag morgen. Det setter offisielt punktum for forberedelsesprosessen som har vært i gang siden nyttår, da Kirkenes Byggservice og det tyske firmaet Cadolto ble valgt. Siden da har de to firmaene koordinert seg, og etter påsken var det bekreftet at det skulle bli dem.

Kontrakten er på rett under 400 millioner kroner, og Kirkenes Byggservice har sikret seg en del lokale underleverandører. Dette er den største kontrakten Kirkenes-selskapet har hatt, og den kan åpne dører for å jobbe på liknende prosjekter i fremtiden.

- Vi får nå erfaring med å jobbe med modulbygg på denne størrelsen. Alle prosjekter bygges på konkurranse, men vi får kanskje et fortrinn med at vi enklere kan regne ut hvor mye anbudet bør være på, sier Bergman.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no