8. des
SYKEHUS: 32-åring ble fraktet bevisstløs til Kirkenes sykehus etter å ha blitt funnet inne i privatbolig i Kirkenes.
 
Slått ned etter innbrudd
En 32 år gammel mann ble slått ned av huseieren da han tok seg inn i privatbolig i Kirkenes.

Publisert: 27.des.2013 10:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Ifølge operativ leder Einar Ingilæ ved Kirkenes politistasjon jobbet politiet fredag formiddag med å bringe på det rene hva som hadde skjedd etter at mannen hadde tatt seg inn i et bolighus i Kirkenes klokken 6,10 på morgenen tredje juledag.
- Det vi har bragt på det rene er at mannen hadde knust ei rute for å komme seg inn i huset. I huset var det et par med flere barn til stede. Han ble da stoppet av faren i huset og påført skade og bragt bevisstløs til Kirkenes sykehus, sier Ingilæ.
Klokken 16 fredag ettermiddag kunne operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen ved Øst-Finnmark politidistrikt fortelle at 32-åringen var skrevet ut av sykehus. Han vil nå bli avhørt.
Operativ leder Ingilæ sa at politiet etterforsker saken som innbrudd.
- Vi har flere som jobber med saken. Det vurderes om nødvergen står i forhold til det han ble utsatt for. Dette er noe juristene våre vil vurdere utover dagen, sier Ingilæ.
Ifølge Syversen var det bragt på det rene at 32-åringen hadde vært på fest i en annen del av huset. Han hadde gått ut, men gikk inn igjen da han hadde glemt mobiltelefon og andre private gjenstander på festen. Det er tre dører inn til huset og han tok da feil dør.
- Han kom da inn til en barnefamilie, men han var så sikker på at han hadde gått rett så han ga seg ikke. Huseieren hadde da slått mannen med en gjenstand, slik at 32-åringen ble bevisstløs, sier Syversen.
32-åringen er nå anmeldt for innbrudd og skadeverk.
- Hva skjer videre med huseieren som slo?
- Det er litt uklart, men det kan vel fort bli nødverge. Dette er noe som juristene vil vurdere de nærmeste dagene, sier Syversen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no