13. des
SUKSESS: Roy Hojem, Jack Johnsen, Lillann Nyland, Gina Gade-Lundlie, Randi Sneve Skeie, Sturla Pedersen, Jan Egil Nikkinen og Steinar Kyrrø tar imot publikums jubel etter konserten. (Foto: Yngve Grønvik)
 
Smekkfull kirke fikk julestemning
Julekonserten i Kirkenes kirke ble suksess av de store. Det lokale laget av musikere og sangere traff publikum midt i hjertet.

Publisert: 19.des.2016 19:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

Det var så fullt i kirka at noen måtte sitte på galleriet. Interessen for julekonsert var stor, spesielt siden orkesteret allerede hadde spilt på Svanvik og ryktet om store ting hadde svirret.

Tre sangere med hver sin svært personlige stemme ga julesangene sin egen tolkning, og sammen klang de enda bedre. Lillann Nylands klare, lyse, Gina Gade-Lundlies luftige jazzstemme og Randi Sneve Skeies kraftfulle toner passet utrolig godt sammen. Med seg i bandet hadde de noen gamle ringrever, Roy Hojem på bass, Jack Johnsen på tangenter, Jan Egil Nikkinen på trommer og Steinar Kyrrø på gitar - han var også med og bidro med sang. Ikke rart at Sturla Pedersen, som er et rimelig ubeskrevet blad i bandsammenheng, for det meste bare gliste i bakgrunnen med kassegitaren sin.

Instrumentalistene ble aldri fremtredende på denne konserten, det var sangene og sangerne det handlet om. Publikum fikk juleklassikere som perler på en snor, fra En stjerne skinner i natt, Nå tennes tusen julelys, Lys i Mørketid, Dum Dum Boys' Stjernesludd (som måtte spilles om igjen som ekstranummer), Deilig er jorden, Himmel på jord, Stille natt og Nordnorsk julesalme som avslutning var bare noen av perlene som både ga gåsehud, tårer og stående applaus i kirka.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no