22. nov
LETER: Store ressurser leter i tett terreng etter kvinnen. Politiets innsatsleder, Tommy Mikalsen og og løytnant Tommy Pedersen har store styrker i aksjon, i tillegg til en rekke frivillige.
 
Søk etter savnet avsluttet for dagen
Den savnede pasvikkvinnen ennå ikke funnet.

Publisert: 06.sep.2013 14:33
Oppdatert: 23.okt.2017 11:13

Politiet har valgt å gå ut med navnet, og det er 85 år gamle Kaisa Beddari som er forsvunnet fra sitt hjem på Skrøytnes.
Hun ble meldt savnet av hjemmehjelpen torsdag formiddag og en mengde folk har torsdag og fredag saumfart området rundt der kvinnen skal ha blitt sett sist.

Sva.no får fra politiets operasjonssentral opplyst at søket fortsetter lørdag. Politiet ber stadig om tips i saken og melder lørdag formiddag at de ønsker å komme i kontakt med alle som kjørte Skrøytnesveien tirsdag. Ta kontakt på 02800.

Finsøker

Kvinnen skal sist være sett tirsdag og man jobber med utgangspunkt i at hun kan ha vært ute siden da.

– Vi har personell fra politi, forsvar, sivilforsvar, Norges hundetjeneste og Røde Kors, samt en rekke frivillige og lærere og elever fra Pasvik folkehøgskole som er med på leteaksjonen, forteller politiets innsatsleder, Tommy Mikalsen.

Kvinnen skal ha relativt kort aksjonsradius, men man har personell som dekker mellom fem og seks kvadratkilometer i området.

– I tillegg til dette finsøker vi et mindre område innenfor dette, forteller han, og legger til at kvinnen kan ha kommet seg lenger unna enn det man kanskje ser for seg.

– Det skal vi ikke utelukke, sier han.

Torsdag ble det også søkt med Sea King-helikopter i området.

Tett terreng

Det er etablert flere utkikksposter på høyder rundt det aktuelle området. Både politiet og forsvaret forklarer at søkearbeidet er vanskelig med tett og kupert terreng.

– Det er et vanskelig område å søke i. Vi i forsvaret har to hundeførere ute i felten, samt en gruppe soldater som går manngard, altså nærmest skulder mot skulder, forteller løytnant og sjef for hundepatruljen, Tommy Pedersen.

Fortsetter

Det vil være høyt aktivitetsnivå med mange i sving også utover fredag kveld. Personellet er delt opp i forskjellige søksteiger og alt loggføres via GPS så man har full oversikt over hvor man har vært.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no