11. des
KNØTTECROSS: Kirkenes motorklubb ønsker å kjøre knøttecross på industriområdet i Kirkenes.
 
Søker om bruk av industriområde
Kirkenes Motorklubb har søkt Sør-Varanger kommune om bruk av industriområdet i Kirkenes i forbindelse med et barnearrangement.

Publisert: 07.mar.2016 15:25
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

Motorklubben skal arrangere en «knøttecross» for barn lørdag 19. mars. «Knøttecross» er et motorarrangement der deltakerne er barn i alderen fem til ti år som kjører minisnøskuter.

Aktivitetsdag

Kirkenes motorklubb er tilknyttet Norges motorsportsforbund og alle arrangementer er underlagt deres regelverk.

– Formålet med dette arrangementet er å lage en aktivitetsdag for barn som har denne interessen, samt rekruttere barn til klubben der slike aktiviteter foregår under kontrollerte former, skriver leder Stein Johnsen i Kirkenes motorklubb til eiendomsavdelingen i Sør-Varanger kommune.
Området som motorklubben søker om å bruke er sletten mellom Bohus og Bringterminalen ved Kirkenes havn. Dette er det samme området som ble brukt til åpningen av Barents Spektakel.

– Vi vil bruke snøskuter og traktor for å lage traseen, skriver Johnsen.

Preparering

Kirkenes motorklubbs plan er å preparere og merke banen og depotområde mellom 16. og 18. mars, før arrangementsdagen 19. mars.

– Området vil bli ryddet umiddelbart etter at arrangementet er ferdig. Motorklubben vil i disse dagene ha cirka 15 personer på dugnad. Erfaringen fra Vadsø der et slikt arrangement ble lagt sentralt i byen resulterte i stor oppslutning. Vi forventer det samme her i Kirkenes, skriver Johnsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no