24. okt
VELKOMST: Rektor Knut Wisløff tok imot 26 førsteklassinger på Hesseng i dag.
 
Sola skinte på førsteklassingene
- Aldri i skolens 17 år lange historie har vi hatt så fint vær at vi kunne ønske velkommen ute, sier rektor Knut Wisløff fornøyd.

Publisert: 20.aug.2015 14:55
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

Wisløff tok imot 26 spente førsteklassinger på Hesseng Flerbrukssenter i dag. Han fortalte at skolen aldri før hadde tatt imot elevene ute i sola.
- For det har aldri før vært så fint vær på første skoledag som i dag. Jeg håper dere får mange soldager framover på skolen, sa Wisløff.
- Jeg har sovet skikkelig dårlig i natt, for jeg har vært så spent, sier Tommy Karlsen, den ene av de to kontaktlærerne til førsteklassingene.
- Spenningen er til å ta og føle på. Det er noe helt spesielt med første skoledag, sier Lisbeth Kleven, den andre kontaktlæreren.
Etter å ha hilst på rektor marsjerer alle elevene inn, og er veldig spente på å få se klasserommene sine. Det blir både lesing og tegning på den første dagen, og foreldrene blir snart skysset ut til kaffedrikking og tid til å bli kjent med hverandre.

Totalt var det 104 førsteklassinger som begynte på skolen i Sør-Varanger i dag. Det totale antallet elever som er meldt inn til grunnskolen i kommunen i år er 1 191, sju flere enn i fjor.

Les mer om hvordan en av førsteklassingene, Kine Victoria Worum, opplevde skolestarten i papiravisa i morgen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no