8. des
ONEMANSHOW: Pål Riise er lørdag klar med sitt onemanshow på Ofelas.
 
Stand Up-helg i Kirkenes
Både lokale og tilreisende står på scenen.

Publisert: 17.apr.2013 14:55
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

Det hele innledes fredag. Canadiske Daniel-Ryan Spaulding er det man klisjeaktig kan kalles en ekte norgesvenn. Tittelen på showet hans er også kalt "Norgesvenn". Spaulding er kjent for sin smarte, opprørende, ironiske og svært homofile stand-up. Han er en internasjonal omreisende, med stand up-opptredener i 29 land verden over. Nå er han klar for Kirkenes og Rica Arctic Hotell.
Norgesvenn handler om norsk kultur, global politikk, homofiles rettigheter og hvorfor norske menn er så utrolig sexy. Oppvarmer for Spaulding er den lokale standupperen, Karin Johnsen.
– Jeg skal snakke litt om kjærlighet, sier Johnsen, som gleder seg til opptredenen.
– Kan du si noe mer om hva du skal snakke om?
– Kjærlighet er jo så populært å snakke om. Alle snakker jo om det. Folk må nesten møte opp og se for å få greie på hva jeg skal ta for meg, sier Johnsen.
Lørdag er det duket for Pål Riise sitt onemanshow, "Pål sine skrøner". Han lovte kona at når han fylte 40 år, så skulle han opptre alene. Så lovt, så gjort. Riise går på scenen Ofelas lørdag kveld med kofferten full av skrøner, gode historier, som du heller ikke skal tro på og sanger. Mye av det som blir presentert har folk kanskje sett før, men her er det også nye opptredener som ikke er vist før.
- Jeg liker egentlig ikke å synge, men en og annen sang blir det, sier Riise.
"Pål sine skrøner" blir det også en ekstraforestilling av tirsdag eller onsdag i neste uke.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no