7. des
GODT HUMØR: Beyoncé i godt humør på bryllupsdagen.
 
Starstruck på Cuba
Drømmeferien på Cuba fikk en ekstra spiss for reisefølget som satt på nabobordet da Beyoncé og Jay-Z feiret bryllupsdagen sin.

Publisert: 12.apr.2013 11:46
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

– Jo. Vi ble virkelig starstruck, sier Jan-Arne Jerijervi og viser frem feriebildene sine fra Havana. Her sees en smilende Beyoncé med rapperektemannen Jay-Z. Cubanere som klatrer på tak og gelendre for å få et glimt av superkjendisene og paparazzier som fortvilt forsøker å sikre seg et scoop ved å trenge langlinser gjennom gitre og vinduer.
I et reisefølge på 29 personer fra Norge var Jan-Arne Jerijervi, Lisbeth Jerijervi, Eva Jerijervi og Jan Helge Strøm i ferd med å avslutte oppholdet sitt på Cuba da Beyoncé dukket opp.

Ropte

– Vi var på en 14 dagers tur på Cuba der oppholdet startet med en omvisning i Havana og lunsj på en takterrasse, forteller Jan- Arne Jerijervi.
Etter en rundreise øst og vest på Cuba tilbrakte følget de to siste dagene i Havana.
– Før reisen hjem hadde vi noen timer å slå ihjel og en gjeng av oss bestemte oss for å spise lunsj på takterrassen på den samme restauranten som første dagen. Der var fin utsikt og god mat med kreps og skalldyr – og en hyggelig betjening. Det var dekt på med langbord da vi kom, men ellers var restauranten tom. Betjeningen forklarte at de hadde en bestilling på langbordet, men de visste ikke hvem som skulle komme. Men så hørte vi folk begynte å rope og skrike inn mot restauranten, og der kommer Beyoncé med følge inn i restauranten.

Jaget

Livvakten kom bort til bordet og spurte hvor følget vårt kom fra.
– Fra Norge, svarte vi og fikk til svar at: «Vel, da vet dere hvordan dere skal oppføre dere». Vi var jo turister og hadde kameraer på bordet, og vi bli henstilt om å ikke ta bilder mens de spiste – og det respekterte vi.
Den hyggelig lunsjen trakk ut, men det hadde ikke det norske reisefølget noe mot.
– Betjeningen tok godt vare på oss, ga oss gratis drikke mens vi måtte vente på maten og glemte oss ikke. Selv om vi ikke akkurat var fans av Beyoncé på forhånd, så var det veldig spesielt å se superstjernen – som om vi feira sammen med dem. Og så fikk vi jo se på nært hold hvor jævlig det må være å ikke få reise anonymt rundt, hvor jaget de blir av paparazzier og hvor stort oppstyr det blir. En spesiell avslutning på en ferie som forøvrig var helt eventyrlig.
For Beyoncé eller ei. Cuba anbefales på det varmeste som feriemål av reisefølget.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no