9. des
 
Starthjelp for gründere
Selskapet Tivoli North AS vil tilby folk i Sør-Varanger kontorfellesskap. – Her kan man leie kontorplass etter behov, sier daglig leder Finn Helge Lunde.

Publisert: 15.jan.2016 14:54
Oppdatert: 23.okt.2017 10:59

Alle ideer starter et sted, og de fleste som har startet en bedrift, vet at den første tida gjerne begynte ved kjøkkenbordet. Etterhvert som det ble flere papirer og saker å holde rede på, ble kjøkkenbordet for lite. Men samtidig var ikke ideen blitt håndfast nok til å leie et dyrt kontorlokale. Kontorlokaler til slike mennesker er forretningsideen til selskapet Tivoli North AS.

– Vi holder på å bygge opp lokalene som skal bli kontorfellesskapet vi vil tilby folk i Sør-Varanger, forteller daglig leder Finn Helge Lunde.

Han forteller at når lokalene, som ligger i samme bygget som Fretex, er klare, vil det være seks kontorplasser til korttidsleie og seks plasser til litt mer etablerte leietakere.

– Her kan man leie kontorplass etter behov, kanskje man bare trenger en dag eller en uke. Man får da tilgang til kontorutstyr, møtelokaler og ikke minst, man får en møteplass der man kan treffe andre i samme situasjon og bygge nettverk, sier Lunde.

Han forteller at andre steder, som i Tromsø, har dette blitt en stor suksess. Lokalene kommer til å åpne i løpet av februar/mars.

Fretex har sett at de ikke har hatt behov for så store arealer, og har bygget om både i første og andre etasje. I første etasje har butikken blitt omorganisert.

– Butikken vår har blitt veldig fin, mer samlet, selv om vi har mistet noen utstillingsvinduer, forteller Olga Mathisen (bildet over til høyre).

Mange har lurt på om Fretex skulle legge ned virksomheten.
– Når folk ser de store tomme vinduene har de lurt på hva som skjer, men vi skal ikke stenge, vi har bare omorganisert og bygget om, sier hun.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no