8. des
INVITERER: Sten Egil Johansen drømmer om et Farmers market i byen. Starten går lørdag. (Foto: Anne Mette Bjørgan)
 
Steller til fest i gata
Nederst i gågata kan det bli livlig på lørdag.

Publisert: 11.aug.2015 12:29
Oppdatert: 23.okt.2017 10:54

- En start på et Farmers market i Kirkenes ispedd norsk og russisk kultur, mener Sten Egil Johansen i LuniTjunes. Det er dem sammen med Surf & Turf, Ofelas og Alaska Club fra Murmansk som er festkomité, økonomisk støtte av Barentssekretariatet.

- For dette er folk-til-folk-samarbeid, sier Johansen om den forestående gatefesten og forteller om besøk av russiske kunstnere som skal lage maleskole for barn og unge, og de har fått lov av Varanger Kraft å kunstmale trafostasjonen i Solheimslia.

- Meld dere på på forhånd, oppfordrer Johansen som skal sette opp telt der nederst i gågata mellom Surf & Turf og Ofelas. Der skal unge og voksne spille live musikk blanda med musikk satt sammen av DJ.

Og Farmers market-biten utgjøres av lokale produsenter av kortreist mat. De skal ha vogner og stands med produktene sine.

- Det blir liv dette her, mener Johansen og nevner at det også er BYlørdag denne dagen. Og dessuten skal kvelden avrundes høvelig inne på Ofelas med konsert av Small Town kings med bluesrockerne Stig Nilsen, Audun Mortensen, Terje Dahlberg og Didrik Wollmann.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no