11. des
Tyveriet ble et leit innslag i et prikkfritt arrangement.
 
Stjal først fra garderobene, leverte det så tilbake
- Veldig kjedelig for de det gjelder, sier turneringsleder for FeFo-cup, Helene Erlandsen.

Publisert: 07.nov.2016 20:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

For midt oppe i et nær prikkfritt arrangement med god stemning og med kamper fra tidlig til sent stjal noen av spillerne i løpet av helga fra garderobene i Barentshallen.

- Generelt er det sånn at vi som foreldre og som trenere pleier å samle sammen verdisaker, penger og telefoner i en sekk. Vi vet at verdisakene ikke bør levnes i garderobene, fordi klubbene selvsagt ikke har kapasitet til å holde dem under oppsyn hele tiden, forklarer turneringslederen fra KIF.

Men ikke alle fulgte dette systemet, og det ble oppdaget at noen hadde vært inne i garderobene og stjålet mobiltelefoner og også fotballutstyr.

- Vi innkalte alle laglederne og ba dem ta opp saken med spillerne, om de hadde sett noe og om de visste noe. Helt mot slutten av turneringen fikk jeg høre at noe var dukket opp igjen, forteller Erlandsen.

Noen av spillerne hadde stjålet telefoner utstyr og valgte så å levere det tilbake.

- Det er så utrolig mange som har stått på veldig for å få til en fin turnering og det er utrolig kjedelig at det skjer sånt midt oppe i en turnering som er så viktig for klubben og for alle lagene, kommenterer turneringslederen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no