13. des
FORNØYDE: Til tross for at det ikke ble seier i Bandwagon er Christina og Marita Andreassen fornøyde med egen innsats. Nå venter spillejobb i Oslo.
 
Stor opplevelse for Andreassen sine
Andreassen sine vant ikke Bandwagon-finalen, men synes opplevelsen var fantastisk.

Publisert: 16.nov.2013 23:53
Oppdatert: 23.okt.2017 11:27

Vant Bandwagon-finalen i rockebyen Namsos gjorde Fathers Finest fra Gjøvik med låta "Paint The Sky With Sound".
Andreassen sine gjorde en god figur og var til tross for at det ikke ble seier, godt fornøyd.
- At vi har kommet så her langt ser vi på som seier uansett. Tenk, vi er en av de fjorten som ble plukket ut blant over tusen påmeldte. Det er helt vilt, sier Christina Andreassen til Finnmarken etter finalen lørdag kveld.
På sine facebook-sider skriver Andreassen sine at eventyret ikke stopper med dette.
- Nå venter både studio og spillejobb i Oslo. Vi gir oss ikke så lett. For nå skal vi hjem og skrive mer og bli enda bedre. Vi kan ikke få takke nok til alle som har støtta oss og fulgt med og sponsa og stemt på oss, skriver Christina og Marita Andreassen på duoens Facebook-sider.
Andreassen sine var Nord-Norges representant i Bandwagon-finalen. Nordlendingene gjorde sitt beste for å stemme dem fram som vinnere blant publikumsstemmene. Ifølge Finnmarken kom det inn over 4000 stemmer. Men heller ikke her nådde Andreassen sine helt opp. Vant gjorde Funky Penguins.
En av premiene til vinnerne Fathers Finest var platekontrakt med Warner Music, innspilling i Rock City studio i Namsos, spillejobb på Gramo Underwood på Norwegian Wood-festivalen i Oslo og ikke minst deltakelse på rockefestivalen "Rock`n Roll Marathon" i Liverpool.

Les mer i Sør-Varanger Avis tirsdag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no