5. des
KOMMER: Jonas Gahr Støre kommer til Kirkenes neste uke. (Foto: Arbeiderpartiet).
 
Støre til Kirkenes
Deltar på åpent lunsjmøte på Samfundshuset tirsdag neste uke.

Publisert: 15.apr.2015 20:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:49

Apell, sprøsmål og diskusjon står på agendaen når Ap-lederen kommer for å møte folk og bedrifter i Sør-Varanger. I tillegg har han med seg stortingsrepresentant fra Finnmark, Kåre Simensen samt to andre stortingsrepresentanter.

Spennende

Partiets landsstyremøte starter i dag torsdag og turen til Kirkenes blir Støres første besøk etter dette. Det gleder ordførerkandidat Rune Rafaelsen.

- Det er inspirerende for oss i partiet og det viser at nordområdepolitikk og det som skjer i Finnmark er viktig for ham, kommenterer Rafaelsen som har møtt Støre ved tidligere anledninger da han var utenriksminister.

- Dette er første gang jeg møter han som partikollega og det blir spennende tilføyer Rafaelsen som ikke legger skjul på at Ap ønsker å ta over i Sør-Varanger etter høstens valg.

- Og i lokalpolitikk er det viktig med godt sammarbeid med nasjonale myndigheter og partiet sentralt, sier han.

Rundtur

I tillegg til møtet på Samfundshuset skal Støre møte flere aktører. Barentssekretariatet står først for tur, før Kåre Tannvik skal orientere om reiselivet i Sør-Varanger samt et besøk på Kimek. Deretter drar Støre og Simensen videre til Alta. De to andre representantene vil bli værende utover dagen og delta på en orientering ved daglig leder ved Sydvaranger Gruve, Ismo Haaparanta. De to skal også i møte med fagbevegelsen samt møte Næringshagen denne dagen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no