22. sep
MYE JOBB: Per Arne Carsten, Brynly Ballari og Per Anders Mathisen har lagt ned mye arbeid med Lions sitt Riksmøte som arrangeres i Kirkenes. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Storinnrykk til Lions-møte
Venter rundt 400 mennesker til Riksmøte i slutten av mai.

Publisert: 12.mai.2015 06:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:50

Komitéleder Brynly Ballari forteller at det er mye som skal klaffe med logistikken, men at de nå gleder seg til å ta i mot storbesøk i Kirkenes. Dette blir første gang det arrangeres Riksmøte, - eller årsmøte i Finnmark.

- I Nord-Norge er det vel kun Bodø som har hatt det tidligere, sier han. Selve møtet planlegges sentralt fra Oslo, mens det er Lions-avdelingene i Kirkenes og Tana/Nesseby som har ansvaret for alt rundt. Det hele starter med en parade fra bautaen av Thorvald Stoltenberg og ned til møtet som går over to dager på Thon. Selve åpningen er det nettopp, Thorvald Stoltenberg som står for. I tillegg til selve møtet, er det også lagt opp til forskjellige utflukter som gjestene kan være med på.

- Det var mange som ønsket å se Russland, så vi arrangerer en omvisningstur i Nikel og Zsapoljarnij på søndag, forteller Ballari.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no