24. okt
 
Suksess med Sparkiade
- Med stor suksess i fjor og ønske om gjentagelse i år, arrangerte Bugøynes helselag Sparkiaden 2017. Derfor inviterte vi til lag-quiz og middag.

Publisert: 26.feb.2017 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

Totalt var 66 påmeldte og 16 lag. På quizen måtte vi ha noen regler: to til seks på hvert lag, alder 0 til 100 år, minimum en spark per lag, og ikke tillatt med kommunikasjonsmidler som eks. mobil.

Hanne Ingilæ, Solbjørg Bakken, Anette Kristiansen, Ranfrid Linangi & Maria Christine Lavoll, sier at de var vi litt spent på om de fikk dette gjennomført på grunn av regn og tre-fire plussgrader i starten av uka og dager i forveien, så både snø og sparkeføre forsvant.

- Men vi hadde en plan B, dersom snøen uteble skulle vi fortsatt gjennomføre det til fots, som Fotiaden. Men styret satt i gang snø-dansen og go' snakket med Han der oppe. Så Fredag kom snøen og lørdag sola! Og ikke et vindpust i Bugøynes. 

Bugøynes helselag ønsket at folk skulle komme ut, være sosial, i aktivitet, ha det moro og få litt hjernetrim.

Quizen ble laget av tre styremedlemmer, Maria Lavoll, Ranfrid Linangi og Anette Kristiansen på en liten jentekveld. Solbjørg Bakken, som laget quizen i fjor, ønsket i år å være deltaker på konkurransen.

Quiz og middag

Middagen planla vi skulle bestå av Stroganoff gryte, ris og salat. Pølser med brød for de som måtte foretrekke dette. Styret møtes fredags kveld og forberedte det som var mulig.

Deltagere i år var spredt på alder: den yngste halvt år og eldste over 75 år. Deltagerne på de forskjellige gruppene var en god blanding av mødre, tanter, venner, bestemødre, fedre, svigerbrødre, kjærester, sønner og døtre i alle aldere. 

Med litt komplikasjoner ute i løypa ble det ordnet av Maria. 

Dommer av quiz Anette og Maria. 

Det ble utdelt 30 trøstepremier i tillegg til hovedpremiene:

Førstepremien på 750 kroner gikk til gruppen, Solbjørgs utvalgte (hennes familiemedlemmer).  

Andrepremien på 400 kroner gikk til Gudrun, Stine og Amund.

Tredjepremien på 250 kroner gikk til Raimond, Marcus, Jonas, Grethe og Tore samt Niklas og Oscar gikk som én på grunn av alder.

Kvelds

Noen av premiene skulle bli brukt til god kvelds sammen.

Andre- og tredjepremien ble trukket på rettferdig vis på grunn av lik poengsum. Dette ble gjort ved å trekke høyeste nummer i en tallserie fra 0-4999.

- Styret i Bugøynes helselag vil takke alle og enhver som var med å gjøre denne dagen så innholdsrik som vi alle hadde håpet på.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no