24. okt
LEDER: Svein Sundquist utenfor hovedkvarteret i Kirkenes i 2016.
Foto: Håvard S. Mækelæ
 
Sundquist frykter å tape millioner i Byggservice-konkursen
- Vi overlever, men det blir hardt, sier entreprenør Svein Sundquist.

Publisert: 22.nov.2017 06:00
Oppdatert: 22.nov.2017 06:51

AS Oscar Sundquist er blant de som kan lide av Byggservice-konkursen. Daglig leder Svein Sundquist forteller at de skyldes et par millioner kroner.

- Frykter dere nå å miste de pengene?

- Selvfølgelig. Vi jobber nå for å se om vi kan sikre noen av pengene. Men der må vi forholde oss til bostyret når det kommer på plass - det er ikke mye vi får gjort før den tid, slår Sundquist fast.

Han mener firmaet overlever å miste de pengene. Men tøft blir det i så fall.

- Det er altfor mye penger å miste. Vi står han av, men det er mye penger som ikke vil kunne brukes i drifta, og heller ikke settes ut i lokaløkonomien. I første omgang betyr det at vi må jobbe enda hardere for å ta igjen tapet. Vi har hatt noen uheldige år, blant annet med å miste midler fra Sydvaranger-konkursen, sier Sundquist.

Det er for tidlig for ham å si hvordan bedriftsresultatet blir i år, siden det er mange svingninger på slutten av året. Så langt forteller han at året startet dårlig, men at de har fått en del å gjøre på sensommeren og høsten.

AS Oscar Sundquist har for tiden holdt på med sluttføringer på sykehuset, og er i ferd med å avslutte sesongen på Sandnes gravlund. Sundquist forteller at de har et nytt oppdrag med skredsikring mellom Mehamn og Gamvik, og skal jobbe med vann og avløp i Harstad.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no