9. des
FORTSETTER: Etterforskningen rundt forsvinningen til Kaisa Møllersen (85) blir ikke lagt ned. Nå har politiet i Kirkenes fått bistand fra Kripos.
 
Tar fortsatt imot tips
Politiet i Kirkenes har hatt bistand fra Kripos i halvannen uke i forbindelse med at Kaisa Beddari forsvant i september for to år siden.

Publisert: 10.jul.2015 14:20
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

85 år gamle Kaisa Beddari ble sist sett 3. september 2013. Siden har hun vært sporløst forsvunnet. Det har vært lett på bakken med store mannskaper fra politiet, forsvaret, Røde Kors, Sivilforsvaret, hunder og frivillige. Det har vært lett fra luften med helikopter, og det har blitt gjort mange avhør.

Ikke fornøyd

– Vi har nå fått bistand fra Kripos og gått gjennom arbeidet som har blitt gjort, og vi ser på arbeid vi kan gjøre. Vi er ikke fornøyd med at denne saken er uløst, og vil fortsette å jobbe med den. Det vet vi også at mange pårørende og andre også ønsker, sier Hans Møllebakken i politiet.

Alle muligheter

Når en person forsvinner er det fire standardhypoteser politiet ser på. Det kan være at personen frivillig har forsvunnet, det kan være selvdrap, ulykke eller sykdom eller kriminell handling.
– I denne saken holder vi alle muligheter åpne, vi kan ikke se bort fra noe, sier Møllebakken.

Gir ikke opp

Han forteller at selv om mye er gjort, er det mye som fortsatt kan gjøres. Det handler blant annet om å gå gjennom alle avhør og all informasjon på nytt og kalle inn til nye avhør og stille nye spørsmål.
– Kripos har en solid kompetanse på dette, så vi ser positivt på dette samarbeidet og håper det vil føre til noe. Vi vil ikke gi opp, og vi tar fortsatt imot tips eller informasjon hvis noen har noe å fortelle oss, sier Møllebakken.

Les også:

Kobler inn Kripos

Gjenopptar letingen

Nytt søk med helikopter

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no