18. okt
DEKNING: Telenors dekningsdirektør, Bjørn Amundsen, kjører landet rundt på jakt etter bedre dekning.
 
Telenor på turné
Telenor er i gang med en landsomfattende test av mobilnettet. Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i teleselskapet reiser landet rundt for å sjekke dekningen.

Publisert: 06.okt.2014 21:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

Dekningsturneen startet i Råde i Østfold. Amundsen er i ferd med å kjøre landet rundt og dekningsdirektøren ender i Sør-Varanger mandag 13. oktober.

Selvsyn

Dekningsdirektøren kjører hvert år omkring 80 000 kilometer for å teste Telenors mobildekning.

– Den omfattende reisevirksomheten er viktig for at jeg med selvsyn får vite hvordan nettet fungerer og hvor det må utbedres.

– Dessuten legger jeg opp til møter med kommuner og media nesten hver dag. Disse tilbakemeldingene er helt avgjørende for at vi skal kunne gi kundene vår dekningen de forventer, sier Amundsen.

Pekepinn

Underveis vil Amundsen også få en god pekepinn på brukeropplevelsen etter en omfattende nettutbygging fra Telenors side.

– Vi har 1,1 million smarttelefoner i nettet som støtter 4G, og bygger så raskt vi klarer for at kundene skal få den brukeropplevelsen de etterspør, enten det er tale, bruk av sosiale medier, strømming, chat eller andre datadrivende tjenester, sier dekningsdirektør Amundsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no