7. des
PLATEPRAT: Per Anders Store og Kjell Gunnar Monsen på forrige runde med plateprat i desember. (Foto: Jørn Fossmo)
 
Tilbake med smalt og sosialt
Friform har noe på gang hver måned - og i dag blir det Plateprat.

Publisert: 21.mar.2017 13:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:17

- Vi gleder oss veldig til å sparke i gang vårens program med en ny runde Plateprat på Sør-Varanger bibliotek i dag, tirsdag, forteller Per-Anders Store i Friform Kirkenes.

- Nytt for året er at vi satser på å ha et arrangement nesten hver eneste måned fra mars til desember, og vi fortsetter Plateprat-konseptet vårt i år også, sier han.

For de som ikke kjenner konseptet innebærer det at to medlemmer av Friform Kirkenes presenterer hver sin plate for publikum. Platene blir så spilt i sin helhet, kun med et kort opphold når vi bytter side.

- I tillegg kommer det selvfølgelig til å ligge relevant lesestoff tilgjengelig for de som vil nytte sjansen til å stimulere flere sanser samtidig. Det blir mulig for våre gamle medlemmer å fornye sine medlemskap, samtidig som nye medlemmer er hjertelig velkomne. Uansett lover vi at det blir en flott tirsdagskveld med gode musikkopplevelser, smalt og sosialt, sier Store.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no