13. nov
Torgeir Knag Fylkesnes er spilt inn som nestleder fra sju fylkeslag i SV, ifølge Klassekampen. Foto: Berit Roald / Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
 
Torgeir Knag Fylkesnes foreløpig nestlederfavoritt i SV
Sju av SVs fylkeslag vil ha Torgeir Knag Fylkesnes som ny nestleder, mens tre fylkeslag vil ha Kari Elisabeth Kaski, ifølge Klassekampen.

NTB
Publisert: 28.nov.2018 08:21
Oppdatert: 28.nov.2018 08:21

En av de er foreløpige favorittene til å ta over nestledervervet etter Snorre Valen, som tidligere i høst varslet han ikke kom til å ta gjenvalg.

Etter det Klassekampen erfarer er Fylkesnes spilt inn fra Troms, Agder, Trøndelag, Nordland, Rogaland og Hordaland. Kaski er spilt inn fra Oslo og Møre og Romsdal. Akershus har spilt inn begge to.

Buskerud, Østfold, Vestfold, Telemark og Finnmark har ikke spilt inn noen kandidat ennå. Hedmark fylkeslag ønsker ikke å kommentere saken. Heller ikke Sogn og Fjordane og Oppland har spilt inn kandidater, men fylkeslederne har forholdsvis Fylkesnes og Kaski som favoritter.

Hvem som blir valgt til partiets neste nestleder blir bestemt på SVs landsmøte i 2019.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no