23. sep
4G: Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Trapper opp 4G-dekningen
Telenor fortsetter å bygge ut mobildekningen i Sør-Varanger kommune. I løpet av januar og februar vil mobilstasjonene Karpbukt, Lanabukt og Nye Kirkenes sykehus bli oppgradert til 4G. 

Publisert: 22.jan.2017 19:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Mobilstasjonen Karpbukt vil gi 4G-dekning til fylkesvei 886 ved Storbukt, samt inn mot Rundvatn og mot Jarfjordbotn.

Lanabukt mobilstasjon vil dekke veien til Vintervollen og fylkesvei 886 til Langvatnet. I tillegg vil den gi 4G-dekning til Halsfjellet, Storbuktfjellet, Grunn og Bergan, samt Fuglevatnet og Trollbekken.

Mobilstasjonen Nye Kirkenes sykehus vil gi god innendørsdekning på sykehuset.

Telenor gjennomfører en omfattende utbygging og oppdatering av fjerde generasjons mobilnett (4G) i Norge.

- Per i dag har 97,6 prosent av Norges befolkning 4G-dekning fra Telenor, og vi bygger ut mobilnettet raskere enn vi tidligere har estimert.  Innen utgangen av året skal 99,8 prosent i landet ha fått 4G, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen.

- Dagens raske utvikling med smarttelefoner og nettbrett stiller økte krav til mobilnettet, og med 4G tar vi et viktig steg mot økt kapasitet, høyere hastigheter og bedre surfeopplevelser. Både i byene og i distriktene opplever våre kunder dette store dekningsløftet, og kundene våre skal alltid være sikre på at de har den beste mobilopplevelsen på data og tale der de bor, jobber og ferierer, avslutter Amundsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no