10. des
 
Travel førjulshelg for politiet
Dette har vært en travel førjulshelg for politiet.

Publisert: 27.nov.2016 10:34
Oppdatert: 23.okt.2017 11:11

Politiet melder på Twitter at natt til søndag hadde et aktivitetsnivå over det normale for politipatruljene i Kirkenes, Vadsø, Karasjok og Kjøllefjord.

Allerede natt til lørdag ble en mann i 40-årene innsatt i arresten, overstadig beruset, etter å ha laget problemer i forbindelse med drosjetur. Han ble innsatt i drukkenskapsarresten. Sak er opprettet.

Natt til søndag ble det meldt om et festarrangement i Kirkenes der det var mindreårige til stede og hvor alkohol ble sjenket. Festligheten ble stanset av politiet og alle parter gikk hver til sitt.

Samme natt ble en mann bortvist fra Kirkenes sentrum og utestedet Ofelas etter dårlig oppførsel. Sak blir også her mot mannen etter at han kom med trusler mot politiet.

Ved to-tre-tiden natt til søndag ble en ungdomsfest i Kirkenes sentrum avsluttet. Her måtte helsepersonell inn for å ta hånd om en overstadig beruset person.

I fire-fem-tiden ble en person anmeldt i Kirkenes sentrum for å ha urinert på offentlig sted i Kirkenes sentrum.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no