23. okt
KONTAKTER: Bjørn Merkens og Dagfinn Gjerde, her sett sammen med Svein Arne Sæther i fjor. (Foto: Håvard S. Mækelæ)
 
Trenger frivillige til heldagspaintball
Arrangørene av sentrums-paintball under Kirkenesdagene lokker frivillige med kuler og krutt.

Publisert: 25.jul.2015 12:09
Oppdatert: 23.okt.2017 10:53

Dagfinn Gjerde ved Basen forteller at de mangler personell til paintballarrangementet under Kirkenesdagene. Dette er det andre året Basen, Ungdomsrådet og Kirkenes paintballklubb arrangerer paintballspilling for folk flest i Kirkenes sentrum.

- Skal vi kunne tilby paintball hele dagen, må vi ha mer hjelp. Både medlemmer av paintballklubben og ungdomsrådet er viktige samarbeidspartnere i arrangementet, men det viser seg at mange i ungdomsrådet er opptatt på andre fronter: Fotball, politikk og mer, sier Gjerde.

Paintballarrangørene trenger folk til å stå som paintballdommere, til å holde orden på utstyr og til å holde orden på køen inn til paintballbanen.

- Vi lokker med kuler og krutt. De frivillige vil få muligheten til å spille litt paintball selv. De får også pizza og brus, sier Gjerde.

- Man trenger bare godt humør for å stille opp, legger han til.

Om noen er klare til litt frivillig arbeid i festivaltida, er det bare å ta kontakt med Dagfinn Gjerde på Basen, eller Bjørn Merkens i Kirkenes paintballklubb.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no