25. aug
Arkivfoto: Håvard S. Mækelæ
 
Avisa feirer 70 år - Dr. Wessel trøkker til på trykkeriet
14. mai 1949 kom den første utgaven av Sør-Varanger Avis ut. Det skal markeres med kakefest på selve dagen, altså førstkommende tirsdag.

Publisert: 13.mai.2019 12:46
Oppdatert: 13.mai.2019 12:51

Her vil man blant annet kunne se trykkeriet i aksjon, hvor denne dagen en nytrykk av den aller første utgaven, i fullformat, blir trykket opp og delt ut til de besøkende.

Som mange vet, slynger SVAs journalist Yngve Grøvik ofte på seg gitaren over skuldrene når han har lagt bort kameraet for dagen. Tirsdag tar han med seg bandet sitt, lokalheltene i Dr. Wessel, inn på trykkeriet for en minikonsert i nedstrippet format. Den starter klokken 12, og avisa oppfordrer folk til å møte litt i god tid, da trykkeriet har begrenset med plass.

SVAs redaksjon og øvrige ansatte håper mange av leserne vil ta en tur innom i lunsjen, for å spise kake, høre musikk og gjerne gi oss tips til saker å skrive om utover våren og sommeren.

Hele programmet finner du her.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no