5. des
 
Tror kakerlakker var plassert
Hurtigruten har levert anmeldelse.

Publisert: 03.mar.2014 15:56
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Natt til lørdag ble det funnet kakerlakker ombord på «MS Nordlys». I en pressemelding mandag sier hurtigruteselskapet at de har grunn til å tro at insektene var plassert ombord med hensikt og at rederiet har anmeldt saken til politiet.
Etter meldingen om kakerlakker ble insektene funnet av mannskapet og da skipet ankom Trondheim mandag gikk et skadedyrfirma gjennom hele skipet uten at det ble funnet flere insekter.
I tillegg til å melde saken til politiet varsler Hurtigruten asa at de vurderer erstatningskrav mot den eller de ansvarlige.
– Hendelsen har medført ekstraordinær innsats og kostnader, og har dessuten utløst en omfattende og negativ medieomtale som selvsagt er en belastning for en av Norges viktigste katører innen reiseliv og passasjertrafikk, sier kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten i Hurtigruten asa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no