9. des
UKM-VINNERE: For ni måneder siden var det denne gjengen som gikk videre til fylkesmønstringen i Alta. (Arkivfoto: Birgitte Wisur Olsen).
 
UKM går 18. februar
Ungdommens kulturmønstring (UKM) for 2017 vil gå av stabelen lørdag 18. februar mellom 18 og 22 i Samfunnshuset.

Publisert: 08.des.2016 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

1. desember ble påmeldingen til arrangementet lagt ut på UKM sine nettsider, ukm.no.

Påmelding

- Den enkle deltaker melder seg selv på arrangementet. Vi håper at denne informasjonen blir kommunisert ut til alle kreative ungdommer, sier ungdomsarbeider Bård Stien ved Basen i en pressemelding.

UKM er en landsomfattende aktivitet hvor ungdom får vist seg frem gjennom musikk, dans, teater, kunst med mer, med lokale mønstringer i alle landets kommuner. 20 ungdommer blir plukket ut fra Sør-Varanger til å gå videre til en fylkesmønstring som foregår i Alta fra 17 til 19 mars neste år. Der vil ungdommene treffe kreative unge mennesker fra hele Finnmark. 20 nye blir valgt ut fra Finnmark til å gå videre til en landsmønstring i Trondheim i juni. Alt dette er gratis for ungdommene.

Reiseleder

Stien vil ha ansvaret for den lokale mønstringen I Sør-Varanger og også ha ansvaret og være reiseleder for de 20 ungdommene som skal reise videre til fylkesmønstringen i Alta.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no