24. okt
FINSK: Basestasjonen for NetCom i Øvre Neiden står på finsk jord. Dermed er det litt ekstra arbeid å komme seg inn der. (Illustrasjon: Martin gramnæs).
 
Uten mobil i fire uker
Steinar Sivertsen fra Øvre Neiden har ikke fått inn telefonsignaler på fire uker, og det kan gå enda noen dager ifølge NetCom.

Publisert: 07.mar.2014 13:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

Sivertsen bor i Øvre Neiden, ikke langt fra Fjellstua. I nesten en måned har han ikke kunnet benytte seg av sitt NetCom-abonnement, grunnet en feil i en basestasjon.

Finsk nett

- Jeg har jo mobildekning, men da på det finske telefonnettet, men det vet ikke folk som ringer meg, og de kan få seg en overraskelse på telefonregningen, poengterer han. Han tok selv kontakt med NetCom mandag og fikk da forklart at de venter på deler til den basestasjonen som sørger for dekning i området.

- Men de kunne ikke forteller meg når delene kom fram. Jeg synes det er litt rart, når vi andre kan spore pakker vi venter på, sier han.

Tilgang

Kommunikasjonsrådgiver, Ellen C. Scheen opplyser til avisa at delene er kommet fram, men at man nå jobber med å få kommet seg inn på basestasjonen.

- Den aktuelle stasjonen står på finsk jord og eies av det finske forsvarsdepartementet, der vi leier oss inn. Vi har nå jobbet med å få tilgang til stasjonen, forteller hun. Det er forventet at en nøkkel til anlegget blir flydd inn i starten av neste uke.

- Da får vi kommet oss inn og gjort arbeidet, sier kommunikasjonsrådgiveren, som har forståelse for at dette er trasig for de det angår.

- Det spiller ingen rolle hvor mange brukere som blir berørt. En er en for mye, medgir hun.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no