23. okt
 
Utviste flere fra sentrum, men ingen slagsmål
Normal 1. mai-natt for politiet. De lette også etter fyllemopedist.

Publisert: 01.mai.2015 11:15
Oppdatert: 23.okt.2017 10:50

Natt til 1. mai er en av de største festnettene i året. Det merket politiet ifølge twitterloggen deres.

- Det har ikke vært så voldsomt, men litt å gjøre har vi hatt, konstaterer operasjonsleder Lars Rune Hagen. Han mener det har vært en forholdsvis normal 1. mai-natt.

Først ute var ungdommene. Klokka 23:34 fant politiet en meget beruset russ i Kirkenes, og kjørte vedkommende hjem.
Samtidig, klokken 23:36, bortviste de en beruset 19-åring fra Kirkenes sentrum etter at han hadde eglet med vaktene ved et utested.

Amper stemning

Klokken 02:04 ble også to sjømenn bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse i gågata. Så klokken 02:31 ble noen russere og nordmenn bortvist fra byen, etter det politiet kaller "amper stemning".

- Det var litt krangling mellom flere personer i byen på den tiden. Men det utviklet seg ikke til slagsmål, og ingen ble anmeldt, forteller operasjonsleder Hagen.

- Ingen ble innbrakt til politistasjonen denne natta. Alt har roet seg når personene har blitt tilsnakket av politiet, og de har gått hjem eller tilbake dit de kom fra. Så det har gått forsåvidt bra, sier han.

Full mopedist

Klokken 05:47 kom meldingen om at politiet hadde rykket ut til Sandnesdalen, etter melding om promillekjøring på moped i området. De lyktes imidlertid ikke med å finne den fulle mopedisten.
Politiet gjør ikke noe mer med det, ifølge Hagen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no