13. des
OPPLEVELSER: Rafting, safari og helikoptertur er blant noen av opplevelsene som står for tur.
 
Vant cowboy-opplevelse
I vår vant Karl-Einar Håksonsen en opplevelsesreise til USA, og tirsdag startet ferden. Han og sønnen skal nå tilbringe tolv dager som ekte cowboyer på en ranch i Utah.

Publisert: 21.sep.2016 21:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

15. april ble Karl-Einar Håkonsen oppringt av Norsk Tipping.

- Jeg trodde først at de skulle selge meg noe. De ringte i så god tid før trekningen at jeg skjønte med en gang at det ikke hadde noe med en pengegevinst å gjøre, forteller Håkonsen.

Noen pengegevinst var det heller ikke, men derimot en opplevelsesreise til USA, alt inkludert. Hans første reaksjon var i følge Norsk Tipping «helt fantastisk!». Håkonsen har vært i USA før, men da i Miami. Nå får han oppleve det eksotiske ørkenlandskapet i Moab i Utah.

Far og sønn

- Jeg er ofte ute og reiser, og er veldig glad i det, så dette var topp. Jeg håper at min bedre halvdel får vært med på turen, sa han til Norsk Tipping i vår.

Gevinsten er en tur for to, og det er sønnen Stian som er så heldig å få bli med på turen.

- Det passet ikke for fruen å bli med, og de andre barna har vært med både hit og dit tidligere. Så nå når det passet for Stian, ble det hans tur, forteller Håkonsen.

For alle norske Eurojackpot-spillere er det en egen trekning med en opplevelsespremie. Vinneren av denne premien trekkes tilfeldig blant alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping.

Rafting

- Premien er en totalpakke. Vi skal bo på en ranch, og har fått et program som innerholder en rekke villmarksopplevelser, forteller han.

I følge Norsk Tipping skal de på turen blant annet prøve å fange kveg med lassoen slik de lokale gjør, og ri på hest i solnedgangen. Utah består av fjellkjeder, kløfter og daler, og har et landskap som ofte er arena for innspilling av Western-filmer.

- Vi skal blant annet på rafting i Colorado River, på jeepsafari i ørkenen, på helikoptertur og vi skal fly med luftballong, smiler Håkonsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no