9. des
SEIER: Johan Konrad Hildonen, klar for første runde av Finnmark Open i Alta siste helg.
 
Vant første golfrunde i Alta
Johan Konrad Hildonen fra Kirkenes vant første runde av klasse B i Finnmark Open i golf i Alta siste helg.

Publisert: 03.jul.2014 14:25
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

B-klassen er for golf-spillere med handikapp over 22. Da Hildonen, som representerer Varanger golfklubb, startet konkurransen i Alta hadde han 25,5. Nå har han 23,2.

Han vant konkurransen med 74 peong. Tre foran Odd Inge Harila og sju foran Jens Harald Hansen, begge fra arrangørklubben Alta golfklubb.

Godt spilt

- Det gikk veldig greit. Jeg er kjempefornøyd med seieren, sier Hildonen, som trener hver dag, enten på golfbanen eller i simulatoren i Kirkenes.

Stig Andersen fra Kirkenes Varanger golfklubb endte på femteplass med 65 poeng. Totalt var det tretten spillere i B-klassen.

Denne konkurransen var den første runden av Finnmark Tour og en av totalt tre runder av Finnmark Open. Den neste går i Vestre Jakobselv i begynnelsen av august. Touren avsluttes i Lakselv i slutten av august.

Koppen nummer tre

Sør-Varanger hadde også representanter i klasse A i Finnmark Open i Alta i helgen. Geir Koppen ble nummer tre med 185 poeng, seks bak Ørjan Mathisen fra North Cape Golfclub som vant. Morten Figenschou ble nummer elleve med 191 poeng og Geir Ove Andreassen 26 med 205 poeng.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no