18. nov
WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS: Torill Sesseng får god hjelp fra musikkvenner til å arrangere Musikksprell. Her fra Musikksprell i juni 2015 med Beatles-coverbandet "With a little help from my friends" bestående av Andre Melsbø, Lill-Anita Hasselberg, Tor Ivar Dahl Pettersen, Andreas Dørmænen Broks, Torgrim Hoel, Yngve Grønvik og Elisabeth Bade. (Arkivfoto: Håvard Mækelæ).
 
Varmer opp til sprell
Lørdag kveld er alt klappet og klart for det første Musikksprell på Ritz på to år. - De lokale musikerne er så spillesugne at vi nok må rive dem av scenen, sier daglig leder Torill Sesseng.

Publisert: 20.jan.2017 19:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

Interessen rundt årets utgave av Musikksprell er god, men ikke alle de 330 billettene er solgt.

Musikksprell ble arrangert første gang i 2011. I fjor ble det imidlertid ikke noe av.

- Da tenkte vi å arrangere det på våren, men så kom Åge Aleksandersen og Sambandet, så vi droppet det. Men nå er vi klare igjen, sier Sesseng.

Tidligere har Musikksprell vært arrangert over to helgedager. I år greier arrangørene seg med en.

- Band har vi nok av, men markedet har endret seg. Musikere har vi nok av, men vi må ta hensyn til markedet. Jeg tror at det blir stinn brakke og stormende jubel lørdag kveld. Hvert band har kun fått tildelt 40 minutter for sin konsert. Og så spillesugne som de nå er, så skal vi måtte jobbe hardt for å holde skjema. Vi må nok rive dem fysisk av scenen når de er ferdige. Musikerne har savnet dette og de storgleder seg og det samme gjør vi. Og skal jeg tolke hva folk sier, så er dette et arrangement mange ser fram til, sier Sesseng.

Allerede lørdag formiddag varmer det lokale musikkliv til med et forspill til selve Musikksprellet på kvelden. Da holdes en to timer lang konsert med Dr Wessel, Trygve Beddari og Anne Margaret Nilsen, Andre Melsbø og Kathrine Hansen og Store/Stunes/Gimse. På kvelden under selve Musikksprell spiller følgende band på to scener; Epnut Noylers, Store/Stunes/Gimse, Barfrost, Mr. Tinkertrain, Rocksteady, Adskilligpepper, Roy Hojems Blues Extravaganza og Fem fulle menn.

Sesseng har også flere planer for det lokale musikkmiljøet, blant annet ved å arrangere en jam lørdag 25. februar.

- Ja, nå skal det bli liv på de lokale musikkscenene igjen, sier hun.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no