11. des
INDRE DETOX: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng inviterer folk i Kirkenes til å finne sitt indre jeg.
 
Vil du stå på scenen med Märtha Louise?
Spørsmålet kommer fra Carina Scheele Carlsen, manager for Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i Soulspring. I neste uke besøker de Kirkenes.

Publisert: 06.nov.2015 10:32
Oppdatert: 23.okt.2017 10:57

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i Soulspring kommer på besøk til Kirkenes tirsdag i neste uke. Publikum får en kveld med en blanding av forestilling og workshop.

- Vi vil invitere noen fra publikum opp fra salen som vil få en personlig reading av Prinsessen og Elisabeth. Så dette blir litt annerledes enn tidligere foredrag. Her involverer vi publikum på en helt annen måte og demonstrerer hva og hvordan vi arbeider, sier Carina Scheele Carlsen.

De kaller turneen de er på for «Soulsprings change the world tour 2015» og skal innom en rekke steder i Nord-Norge nå i november og desember, med start i Kirkenes.

- Vi forandrer verden på den måten vi kan, nemlig ved hjelp av energiarbeid, heter det på plakaten.

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng lover «en indre, emosjonell og spirituell detox ved at vi sammen jobber ut gamle mønstre, blokkerte energier, forsterker potensialet og gir mer rom for indre bevissthet».

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no