19. okt
LIKE: Det er hevet over enhver tvil at det er slående likhet mellom Arsenals Mikel Arteta og Bjørnevatn ILs Jonas Lorentzen. Arteta til venstre. (Foto: privat).
 
- Stem på Jonas Arteta
Bjørnevatn IL oppfordrer folk til å stemme på Jonas Lorentzen og Mikel Arteta på mobilselskapet One Call sin konkurranse om å likne mest på en fotballstjerne.

Publisert: 07.okt.2014 10:05
Oppdatert: 23.okt.2017 10:43

Vinneren kan vinne en tur for to på en kamp i Premier League, der flyreisen Oslo-England (tur/retur), hotell og kampbillett til en Premier League-kamp dekkes av One Call.

Mas

En av de som er påmeldt - og ligger godt an - er Bjørnevatn ILs Jonas Lorentzen.

- Etter mye mas fra lagkameratene, valgte han å melde seg på. Jonas har et utseende som er ekstremt likt Arsenals spanske kaptein, Mikel Arteta. Dette slo med en gang igjennom og etter en time i konkurransen lå Jonas på topp ti-listen av alle bildene, sier lagkamerat i BIL, Hallvar Karikoski.

I skrivende stund ligger Jonas Arteta nummer en med drøyt 400 liker, soleklart foran nestemann, Henning Berg.

Drømmetur

- Jonas går for å bli blant de fem beste, for da er han med i trekningen av en fotballtur til England til en verdi av 15 000 kroner. Så vi i BIL oppfordrer folk til å like sammenligningen av Jonas og Mikel Arteta på nettsiden likebra.no for å hjelpe han å vinne drømmeturen han alltid har ønsket seg, sier Karikoski.

Her er linken for de som vil stemme på Jonas Arteta;

http://likebra.no/#/player/undefined/photo/368

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no