20. okt
FORVENTNING: BIL og trenerne Anton Romanov og Giedrius Tomkevicius har fullt fokus på serieåpningen mot Norild. (Begge foto: Tor Sandø).
 
- Tenker ikke på TIL før klokken 18 lørdag
Ingen på Bjørnevatn ILs fjerdedivisjonslag har lov til å tenke på onsdagens cupkamp mot Tromsø før klokken 18 lørdag ettermiddag.

Publisert: 21.apr.2017 16:43
Oppdatert: 23.okt.2017 11:18

BIL-trener Anton Romanov og assistent Giedirus Tomkevicius har lagt ned forbud mot tanker om eliteserielaget TIL før serieåpningen mot Norild er ferdig.

- Vi skal være klare når TIL kommer til Bjørneparken på onsdag, men fokus må ligge på Norild. Det er det vi har trent for og mot hele vinterperioden. Cupkampen mot Tromsø er ren bonus, sier Romanov.

Tøff åpning

Både Bjørnevatn og Kirkenes måtte ta steget ned til fjerdedivisjon etter fjorårets store omveltning i divisjonssystemet i Norge. Nå gleder de gule-blå seg til seriestart.

- Vi skal være klare. Gytis Zilinskas blir ikke med, men vi har blant annet Kristoffer Pettersen som kommer inn. I det hele tatt er det mange guttespillere som har tatt steget opp og som har vist en enorm treningsvilje i løpet av vinteren. Dette er vi veldig fornøyd med. Spillerne våre er blitt ett år eldre og skal være klare til en ny sesong, sier Romanov.

Han gleder seg til sesongen og venter en tøff batalje mot Norild.

- De har fått vår egen Ante Smuk og KIF-spillerne Milos Vucenovic og Joachim Persen, så det blir knalltøft, men vi er på hjemmebare, det er seriestart og vi skal invitere til fest, sier Romanov.

Norild var også i fjorårets fjerdedivisjon og møtte følgelig ikke BIL.

Skader på keepere

Samtidig med BILs hjemmekamp åpner også Kirkenes IF sin sesong på hjemmebane mot Bossekop.

Også i KIF satser man på mange unggutter denne sesongen. Flere guttespillere har trent med laget denne vinteren og rundt tre-fire av disse aspirerer til lørdagens serieåpning. Trener Anatolij Anisimenko har en liten utfordring på keeperplassen.

- Remi Johansen har problemer med ryggen, mens reserven, gutte-keeper Alexander Olsen, sliter med et vondt kne. Vlada Filipovic sto i cupkampen mot Bjørnevatn og vil også stå i serieåpningen, sier Anisimenko som lover at laget skal være klare til dommeren blåser i gang seriestarten lørdag ettermiddag.

KIF har et bra tak på Bossekop. De blå-hvite slo BUL i første kvalifiseringsrunde i cupen i mars (4-1). I fjorårets tredjedivisjon vant KIF 4-0 hjemme og 5-1 borte.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no