18. okt
SPILLER: Her er Eivind Braaten Blix selv på banen, i blått, i kamp mot Skjervøy i mai i år.
Foto: Yngve Grønvik
 
- Tidenes korteste trenersøk
Tidligere KIF-kaptein ble ny trener.

Publisert: 08.okt.2017 14:20
Oppdatert: 08.okt.2017 15:50

Tidligere i høst ble det klart at KIF-fotballens spillende hovedtrener for seniorlaget, Anatolij Anisimenko, var utestengt fra fotballen i tre måneder. Han hadde spilt penger på at KIF skulle tape mot Alta IF i en NM-kamp i 2016 - og tross at han selv tapte penger da stillingen til vanlig kampslutt ble uavgjort, var det mot reglene i Norges fotballforbund.

Rett før siste

Tore Fredrik Nilsen tok over midlertidig som trener, foran den siste håndfullen med kamper i årets serie. Rett før KIF skulle spille sesongens siste kamp, der de stoppet Bjørnevatn ILs seierrekke i divisjonen, kunne Kirkenes IF melde på Facebook at de har funnet en fast ny trener.

- Til vanlig tar letingen etter ny trener lang tid i KIF. Da det viste seg at sesongens trener ikke kunne være med oss lenger, ble tidenes korteste leting etter ny trener avsluttet i dag. Eivind Braaten Blix, en mann med et av de største KIF-hjertene, meddelte at han ønsket å være trener for laget. Det var derfor ikke vanskelig for oss å bli enige om et engasjement, skriver Jan Tore Jørgensen i foreninga.

Tidligere kaptein

Blix har blant annet vært kaptein på KIFs seniorlag.

- Det er ennå ikke avklart hvem Eivind ønsker å ha med seg i støtteapparatet, men for en gangs skyld har vi god tid til å organisere dette. Klubben ser fram mot en ny sesong med ny trener og ikke minst mange unge fremadstormende spillere, skriver Jørgensen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no