19. okt
GLADE: KIF er fornøyde etter å ha fått tildelt 75.000 kronger fra Sparebank 1. Her er Jørn Tysdalm Mathias Tysdal, Ruben Bednarczyk, Malin Berg og Helene Jakola sammen med banksjef Per Olaf Persen.
 
- Vi er utrolig heldige
Nye brytematter og en ny fotballbane er på vei etter at både Kirkenes Atletklubb og KIF mottok penger fra SNN-fondet til Sparebank 1 Nord-Norge onsdag ettermiddag.

Publisert: 09.jun.2017 15:46
Oppdatert: 23.okt.2017 11:20

Hvert år deler Sparebank 1 Nord-Norge pengestøtte til ulike prosjekter i Nord-Norge. I år fikk både KIF og Kirkenes Atletklubb 75.000 kroner hver til videre utvikling.

- En kvalitetsklubb

– Vi er utrolig heldige. Det at en så viktig samfunnsaktør som Sparebanken støtter oss i vårt arbeid er utrolig viktig for det tilbudet KIF skal være i Kikenes, sier Jørn Tysdal som er leder for bare og ungdomsavdelingen i idrettsforeningen.

Men det var ikke bare pengetildeling onsdag. Banksjef Per Olaf Persen annonserte også ny toårig sponsoravtale med klubben.

– KIF er en kvalitetsklubb. De har et godt tilbud til lokalsamfunnet, og mange har et veldig viktig tilbud gjennom klubben. Det er en klubb som banken kan identifisere seg med, sier Persen
En Lettelse

Lettelse

Også Kirkenes Atletklubb kunne juble. Nå kan tretti år gamle brytematter endelig byttes ut.

– Vi er veldig takknemlig. Brytematter er noe vi har spart til, men ikke hatt råd til. Vi er en liten klubb, og regninger må betales først, sier leder i bryteklubben Hallbjørg Wartiainen.

Brytematter er dyre, men pengestøtten gjør at nye matter kan være på plass allerede til høsten.

- Dette tror jeg vil bidra til økt motivasjon til utøverne, sier Wartiainen videre.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no