22. okt
STOR GJENG: Kirkenes Turnforening var godt representert under årets Kretsturnstevne i Alta. Aldri har de vært så mange på tur. (Foto: Privat)
 
- Aldri har vi vært så mange
I helgen var 600 turnere fra hele Finnmark samlet til kretsturnstevne i Alta, deriblant 57 turnere fra Sør-Varanger. Det er ny rekord, ifølge turnmamma Linn Jervidalo.

Publisert: 03.mai.2017 17:13
Oppdatert: 23.okt.2017 11:19

Både fredag og lørdag konkurrerte nesten seksti turnere fra Kirkenes i ulike turnøvelser under kretsstevnet i Alta. Ifølge turnmamma og medlem i planleggingsgruppa til Krikenes turnforening Linn Jervidalo var helgen, som hun selv omtaler som vårens vakreste eventyr, en morsom og fin opplevelse - både for store og små.

- Det var en kjempeartig helg. For de unge turnerne var det spennende å overnatte, kjøre buss, og å treffe andre turnere både i og utenfor hallen sier hun.

Rekord fra Kirkenes

Det var mange fra Kirkenes som har dro til kretsstevnet. Turnerne hadde gledet seg enormt, og reisefølget hadde aldri vært større.

- Vi har aldri vært så mange som har reist, sier Jervidalo.

I alt var det 57 turnere, ni trenere og tolv reiseledere som tok turen til Alta for å konkurrere.

Det var en fornøyd Kirkenes-gjeng som kom hjem søndag. For ifølge Jervidalo kunne turnforeningen være fornøyde med innsatsen under stevnet.

- Kirkenes junior 1 fikk bronse i trampett junior og tumbling junior. Samtidig fikk Kirkenes sølv i frittstående rekrutt-klassen. Det må vi se oss fornøyde med, sier hun og legger til at alle la ned en fantastisk innsats på turnmatta.

Gir motivasjon

Jervidalo tror også at deltakelsen og opplevelsene fra stevnet kan bidra til økt motivasjon.

- Jeg tror turnerne får lyst å bli bedre, og at de synes det er morsomt å konkurrere og vise hva de har øvd å gjennom et helt år. Gjennom et slikt stevne får de ideer og inspirasjon, og det tror jeg motiverer ungene til å ville bli enda bedre, og til å fortsette med turn, sier Jervidalo.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no