18. okt
HESSENG MOT TROMSØ: Hesseng IL i hvitt, Fløya 2 i grønt.
 
0-5 mot Tromsø
Hesseng IL merket forskjellene til Troms-delen av andredivisjon. Men de var ikke så overkjørt som stillingen tilsier.

Publisert: 27.mai.2016 19:12
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

Hesseng IL spilte hjemmekamp mot Tromsø-laget Fløya 2 fredag ettermiddag. Det gikk ikke finnmarkingenes vei: Fløya ledet med tre mål allerede til pause, og i før andre omgang var over hadde de slått inn to til.

Hesseng var redusert av skader og sykdom, og hadde heller ikke spilt mot Fløya før. Kaptein Therese Midtli forteller at Fløya styrte kampen i første omgang, mens Hesseng følte på spillestilen deres.

- Det varte vel for lang tid. Vi ble for forsiktige, sier hun.

Hesseng var imidlertid ikke hjelpeløse. I andre omgang begynte de sterkt, idet Fløya-spillerne begynte å gjøre feil. Hesseng presset på og holdt ballen på Fløya-halvdelen i flere minutter. De hadde flere angrep der de rett og slett brøytet vei igjennom Fløya-forsvaret.

Det Hesseng manglet var evnen til å få inn målene. Det hadde Fløya: Tre av målene til Tromsø-laget var takket være spiss Christine Olsen, som stakk seg frem og utnyttet flere sjanser.

Etter hvert var det igjen Fløya som styrte kampen. Tross noen iherdige forsøk og godt keeperspill på Hessengs side, forble Hesseng målløse.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no