22. okt
SKIKOS: Edvin Nilsen i bygde- og hyttelaget var kjempefornøyd med årets barneskirenn. Det var også Kine Worum og Ragna Martilla, som fornøyd kunne nyte vaffel og pølse med brød etter rennet.
 
36 med i barneskirenn
Nesten like tradisjonsrikt som Langfredag selv er påskeskirennet i Bugøyfjord. I år brøt 36 store og små påskestillheten og deltok.

Publisert: 03.apr.2015 15:58
Oppdatert: 23.okt.2017 10:49

Det var meget god stemning i årets barneskirenn.

Leder i Bugøyfjord bygde- og hyttelag, Edvin Nilsen, er meget godt fornøyd med deltakerantallet.

- Barneskirennet er et tilbud i påska som folk benytter seg av, både store og små. Det er vi veldig glade for. Her er det ingen aldersgrense. Bare man føler seg frisk så er det fritt fram. Alle har jo ski og alle trenger frisk luft og her er sosialt, så at 36 store og små blir med i årets påskeskirenn er vi veldig godt fornøyde med. Men selvfølgelig er det de minste som er i fokus, som seg hør og bør, sier Nilsen.

Disse 36 deltakerne var med i årets påskeskirenn i Bugøyfjord og fikk en velfortjent medalje som bevis på deltakelsen i årets barneskirenn: Hedda Emilie Sønvisen, Kine Victoria Worum, Malin Helene Worum, Ragna Martilla, Tollef Martilla, Sofie Emilie Nilsen, Kenneth Julian Tro, Linnea Jørgensen, Steffen Jørgensen, Noah Hellander Sotkajærvi, Øyvind Andreas Sukuvara Eriksen, Oliver Sund, Mikkel Persen, Iver Persen, William Dørmænen, Helene Dørmænen, Andreas Dørmænen, Sofie Greiner Iversen, Åshild Eriksen, Maren Abrahamsen, Konrad Aleksander Kristensen, Ada Holmgren, Hildbjørg Nilsen, Trygve Dørmænen, Ina Arvola Henriksen, Ida Dervola Agersen, Ingvild Dervola Agersen, Preben Mathias Persen, Erika Eline Amundsen, Kine Brækkan, Edvin Nilsen, Maria Fernanda Flusund Stokvold, Preben André Feldt, Kristin Pedersen, Mathilde Johansen og Audun Johansen.

Les mer om påskeskirennet i første avis etter påske, onsdag 8. april.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no