21. nov
KJEMPEARRANGEMENT: Grethe Grindhaug og Lars Even Hansen i Kirkenes turnforening har begynt forberedelsene til kretsturnstevnet 24. til 26. april. (Foto: Tor Sandø).
 
500 turnere til Kirkenes
Siste helgen i april er 500 turnere fra hele Finnmark ventet til Kirkenes. For første gang i historien arrangerer turnforeningen kretsturnstevne.

Publisert: 28.feb.2015 17:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:48

I tillegg til 75 turnere fra Kirkenes mellom fem og 17 år, så kommer det turnere fra Klippen (Honningsvåg), Hammerfest, Honningsvåg, Alta, Vadsø og Hasvik til Fjellhallen. Med ledere er det ventet mellom 700 og 800 personer til kretsturnstevnet i Kirkenes mellom 24. og 26. april. Med dette vil nok dette være blant de største idrettsarrangementene i Kirkenes i 2015.

- Vi gleder oss, men vet at det blir en god del jobb, sier Grethe Grindhaug i arbeidsgruppa for kretsturnstevnet.

Lars Even Hansen er PR- og sponsoransvarlig for arrangementet.

- Både publikum og næringslivet må kjenne sin besøkelsestid her. Dette er et stort løft for klubben og vi trenger de sponsormidlene vi kan få tak i, sier han.

- I tillegg gjøres det en enorm dugnadsinnsats fra foreldrene i klubben. Dette er det største arrangementet Kirkenes turnforening noen gang har stått bak. Vi holder på å sette opp dugnadslister. Det kreves mange kakebakere og til det øvrige som må være klart til stevnet starter, sier Grindhaug.

Deltakerne og lederne som kommer til Sør-Varanger i forbindelse med kretsturnstevnet vil bli lagt på Kirkenes skole og Kirkenes videregående skole.

- Turnerne vil vises i bybildet. Det vil bli defilering med tog, korps og flagg fra Kirkenes sentrum og til Fjellhallen før stevnestart, sier Grindhaug.

Spenst og akrobatikk

Monica Jerijærvi sitter i arrangementskomiteen og gleder seg veldig til stevnet.

- Det vil bli fullt program i to dager med show og oppvisning på lørdag og konkurranse på søndag, med en unik mulighet for publikum til å se mye spennende akrobatikk og spenstige øvelser i Fjellhallen i Kirkenes, sier Jerijærvi.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no