20. okt
VED NETT: Hildur Grann (bak) og Anastasia Vasilieva fra Kirkenes badmintonklubb spilte double under fjorårets Barents Open og er i helgen klare på ny. (Arkivfoto: Yngve Grønvik).
 
63 med i Barents Open
Det blir travelt på badmintonbanene i helgens Barents Open.

Publisert: 25.okt.2013 08:23
Oppdatert: 23.okt.2017 11:26

Kirkenes badmintonklubb (KBK) er klare til å ta i mot deltakere både fra fjern og nær. Påmeldinger er kommet inn fra Russland, Tana, Mehamn, Berlevåg og Hammerfest. Spillere fra Arkhangelsk og Båtsfjord har måttet melde forfall. I tillegg er mellom 10 og 15 spillere fra arrangørklubben klare til å måle krefter med de som kommer.

Tradisjon

- Barents Open er et tradisjonsrikt stevne som vi har hatt siden begynnelsen av 1980-tallet. Badminton var en av idrettene som var tidligst ute med utveksling av idrettene mellom Norge og Russland og som forsto viktigheten av å måle krefter mot gode russiske spillere. Heldigvis har vi klart å holde denne gode tradisjonen ved like, sier KBKs oppmann for arrangementet, Freddy Øien.

I tillegg til alle kampene så blir det også masse sosialt under Open.

- Det er en sportslig og sosial gevinst for alle deltakerne. Vi lover mange tette, gode og spennende oppgjør i Fjellhallen, men lover også spillerne alt det sosiale som hører med til et slikt arrangement, sier Øien.

Espeseth i NM

Vilde Espeseth deltar i norgesmesterskapet for U23-spillere og deltar ikke i Barents Open. Det gjør derimot søster Ingelin, som har begynt å spille for fullt igjen etter en aldri så liten pause.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no