22. okt
IMPONERER: Stortalentet Karina Elisabeth Andreassen i Kirkenes badmintonklubb fortsetter å imponere. Hun er elleve år, men spiller jevnt med spillere som er opptil fire år eldre enn henne.
 
Aktiv helg for Karina
Badmintonspiller Karina Elisabeth Andreassen fra Kirkenes satser hardt på idretten sin. I helgen deltok hun i tre klasser i rankingstevne i Bergen.

Publisert: 07.mar.2016 15:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:01

Elleve år gamle Karina Elisabeth er U13-spiller, men spilte i U15-klassen i Haukelandshallen i Bergen. Nivået er høyt, men det uredde badmintontalentet fra Kirkenes badmintonklubb tok utfordringen på strak hånd.

– Nivået er rimelig høyt i denne aldersklassen, med et ganske stort spenn, sier trener Aksel Espeseth.

Tre kategorier

Andreassen hadde en aktiv helg og spilte i alle de tre kategoriene, single, double og mix-double. I single fikk hun en niendeplass.

– Marginene er små, og hun var ikke langt unna kvartfinaleplass og femteplass. Det var innen rekkevidde, og hun har grunn til å være fornøyd med prestasjonen. Som for flere andre i denne alderen, så kan gjennomføring og resultater variere veldig fra uke til uke, fra
turnering til turnering, sier Espeseth.

Topp fire

Karina Elisabeth er topp fire på den nasjonale rankinglisten for U13 og allerede kommende helg får hun anledning til å klyve langt opp på resultatlistene. Da går det rankingstevne for trettenårsklassen. Nå utnytter Andreassen «friuken» fram til dette stevnet med treningsopphold i Oslo.

– Så får vi andre forvente og glede oss til kampene og konkurransen i hovedstaden, sier Espeseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no