19. okt
GLEDE: Lasse Kopatz og Eskil S. Abrahamsen fra Pasvik Hauk var storfornøyd med Fair Play-prisen. (Alle foto: Yngve Grønvik)
 
Artig turnering for de yngste
De fire yngste klassene i fotball fra åtte klubber møttes i helga på Hesseng Cup. Herlig å se så mye glede og spenning for deltakermedaljer og Fair Play-pris.

Publisert: 31.jan.2017 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:14

55 lag, av dem 37 mygg og mini og 18 lille og små, fra sju klubber i Øst-Finnmark og en i Nikel, spilte 110 kamper på lørdag. Det er så mye det er mulig å presse inn på en dag i Barentshallen.

- Det er det vi klarer, ler leder i arrangørklubben Hesseng IL, Kristian Isaksen.

- Det er veldig artig å se på alle de små. Innsatsen er stor på banen, men resultatene er fort glemt, enten de vinner eller taper, og alle er spente på hvem som skal få Fair Play-prisen til slutt, forteller han.

Turneringen er et stort løft for klubben, og omtrent alt som kan krype og gå har vært med og jobbet dugnad.

- Det er nok flere foreldre på dugnad enn det er spillere i de yngste klassene. Og så har a-laget stilt opp som dommere. Dette er den ene store turneringen vi arrangerer, og jeg er veldig fornøyd med påmeldinga. Det ble fullt og det er flott, sier Isaksen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no