18. okt
AVSLUTTER: KIFs jenter 16-lag i håndball avslutter seriesesongen søndag og Bring-seriesesongen neste helg. (Foto: privat).
 
Avslutter seriesesongen
Kirkenes IFs jenter 16-lag avslutter søndag seriesesongen med hjemmekamp mot Tverrelvdalen.

Publisert: 26.mar.2017 11:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:17

KIFs jenter 16 har hatt en begivenhetsrik sesong, med deltakelse både i regional- og Bring-serie. Kampen mot Tverrelvdalen i regionserien søndag spiller liten rolle plasseringsmessig. KIF har allerede sikret seg tredjeplassen, mens Alta og BUL er klare for sluttspillet.

Neste helg reiser jenter 16-laget til Oslo for å spille de siste fire kampene i toppserien Bring-serien. Laget jakter fortsatt sine første poeng. Kampene mot Storhamar og Bergen lørdag 1. april og Molde og Halsen fra Larvik søndag 2. april spilles i Bjørnholthallen i Oslo.

KIFs jenter 14-lag er på sjetteplass med fem poeng. I jenter 12 havnet KIF3 på tredjeplass med ti poeng og KIF 4 på sjuendeplass med tre poeng i en avdeling og KIF 1 og KIF 2 med seks poeng hver på tiende- og ellevteplass i en annen serieavdeling. KIF gutter 12 ligger på fjerdeplass med ni poeng etter seks kamper i sin regionsserie.

KIFs jenter 12- og jenter 14-lag har kun en turnering igjen, Glass cup i Drammen helgen etter påske. Gutter 12 og alle lagene yngre enn dette har en seriehelg i Vadsø i april igjen, før håndballen tar en velfortjent sommerferie.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no